Citiraj:
Autor goran1985
.....
Baš me zanima što je prouzročilo traume i drćanje ovdje forumašima za aute preko 200k, manualce i dizele da je takvo mišljenje većine. Je IT forum ali svejedno previše šmokljansko razmišljanje...
|
A da tek znas sto su moji pokojni baba i deda mislili. Stok i vjeverica. Znaci deda je mislio da svi koji pale grijanje po zimi su pickice, on se grijao sa vatrom u sumi za vrijeme 2 svjetskog rata. A baba je mislila da su sve zene koje imaju doma masinu za ves isto skroz razmazene. Nema do uzimanja vesa pa pravac potok. Jebiga, štaš. sto ljudi sto misljenja. Nemoramo se svi sloziti.
Tumor,
Da, nema smisla cuvati auto tolko dugo, svejedno je dobro prosao. Ja sam se ucio voziti na Mitsubishi lanceru iz 91.
Citiraj:
Autor coconut
Yaranis, 1. gen, origigi japanski, 1l/4c/68 KS - imam snimku na kojoj se vidi da pičim 177 km/h.
Bilo mi je krivo k'o psu kada sam je prodao, ali sam morao jer nije imao klimu. Auto se cijeli dan pržio na parkingu firme pa sam doma dolazio praktički mokar od znoja.
|
E, tog tog je isto skvo kupila 2006. Znaci nas 4 unutra sa ounim "gepekom" uspio sam ga nekih 160-165 dobiti. Jaric i pol