View Single Post
Staro 12.02.2026., 01:34   #3113
T0M0S
Registered User

Datum registracije: Jan 2026
Po prvi put sam naručivao nešto sa alibabe, plus napram aliexpres je što prihvaćaju paypal. Shipping je iznenađujuće bio brz za nekakvih tjedan dana to je sve stiglo.

Što se tiče prodavača malo je ispalo žešći smrad, sve je potrpao u jednu vrećicu, niti trunka zaštite, kad je došlo naravno nadrobito 3/5 stvarčica zdrobljene. Javio se tamo na chat direktno prodavaču slao mu slike video još mi on kaže otvori kao onaj refund. Otvorim ti to i lik bukvalno par sekundi nakon što sam otvorio reject sa opravdanjem kao kad su oni poslali to je bilo sve ok i odbija bilo kakvu naknadu.
Još ja mamlaz stavio samo da tražim 50% nazad, da sam znao da će se praviti mutav stavio bi puni povrat i da mu vratim sve.

Dodatan veliki plus za stranicu je što možeš odmah tražiti da alibaba uskoči, što i jesu i je cijela stvar bila riješena u 2-3 minute gdje su oni vratili pola novca. Kod aliexpresa znam da je prije bilo gotovo nemoguće dobiti bilo kakav refund, a kod ebaya sećam se da moraš proći kroz sedam krugova pakla natezanja sa prodavačem pa čekanja da uopće možeš tražiti staff da uskoči, da se to zna otići po 2-3 tjedna.
T0M0S je offline   Reply With Quote