Citiraj:
Autor GreenLife
Lijepo testiraj svaki dan s Hakometrom brzine, screenshotaj i piši prigovor Hakomu. Ne daj se preveslat od strane tih govnara. Raskini ugovor, uzmi starlink i riješi se muka. Koštat će te 30€ a imat ćeš konačno pošten net.
I to bez ugovorne obveze, možeš raskinut kad god želiš.
|
Krenio sam s tim mjerenjima jer ovo više gdje me tretiraju kao budalu stvarno nema smisla
Što se tiče tog starlinka i tu je neka ugovorna obaveza samo nisam siguran da li je 12 ili 24 mjeseca mislim da je čak i može bez ugovorne obaveze ali onda moraš platiti svoju opremu ovako ja mislim opremu dobivaš u najam od njih.
Niko uzalud moja dobra volja i suzdržanost prema njima kad s njihove strane nema niti trunka volje niti respekta.
Od agenata koji ti se jave sa nadrkanim stavom do podne mrzim cijeli svijet a od podne mrzim sama sebe koji neće ni da saslušaju u čemu je problem, tehničari nisu ništa bolji pa kad sam i tražio da mi barem vrate prethodan model DN9245X6 umjesto ovoga HA35 smeća, on je niti manje niti više krenuo ubjeđivati kako je razlog lošeg interneta što je ovaj HA35 bio namješten na 3G! A to ne može biti veća laž i glupost jer ruter je bio stavljen na automatsko i točno vidiš u postavkama da je spojen na 4G.
Još bolje isti taj 3G koji je ugašen već godinu dana, a čak i da ruter prebaciš u manual 3G nema nigde na vidiku. Ehhhh sad se zapitaj kolika muda moraš imati da budeš toliko drzak i bezobrazan da ideš nekoga tretirati kao kretena na ovom nivou.
A na samom koncu cijela ta firma naplaćiva istu svotu 32 bilo to da se radi od 4g 5g optici dsl, niti tu nećeš naći trunku dobre volje ili razumijevanja da ti ne gule kožu s leđa za 15 mbps internet.
Pitao sam ovdje konkretno za svoju situaciju ima podosta postova ponekad je se malo mi teško snaći i pronaći točno odgovor, jer nisam baš vičan ni navikao na korištenje foruma.
https://ibb.co/B5Q4b736