Citiraj:
Autor geronimo_2
atk Vxe r1 pro - 48e na gore
|
Disclamer da ja imam claw grip, srednju veličinu ruke i da u pravilu tražim simetrične, jednostavne i manje miševe. Ne volim ogromne "svemirski brod" miševe sa milijun tipki ni one koje imaš osjećaj da manju ciglu guraš po stolu.
Imam ja ATK VXE R1 Pro (ne Pro Max, na njemu su drugačiji switchevi!). Ja sam zadovoljan. Lijevi i desni klik imaju super osjećaj, miš je lagan, brz, precizan. Baterija traje oko 4-5 dana svakodnevnog korištenja, puni se oko pola sata na USB-C. Jedina mana mu je što ova dva dugmeta sa strane su malo "tvrđa" za moj ukus i nemaju baš dobar feel.
Prije toga sam imao Razor Viper Mini - switchevi su počeli double klikat nakon mjesec dana od kupnje, kao i scroll koji je počeo titrati gore-dolje kod scrollanja. Nakon par čišćenja u alkoholu i kako su mjeseci prolazili situacija se stabilizirala i tako sam gurao 2 godine, sve dok najednom nije počeo sam klikati ko lud i morao sam ga baciti.
Citiraj:
Autor spawn
Kako se srozao svijet. Toliko su brandovi poceli fušariti i varati kupce da je došlo vrijeme da je isplativije kupiti cheap clone.
Bilo bi ok ako netko ima siksutva da podijeli
|
Katastrofa. Počeo sam primjećivati da su kinezi postaju sve bolji i bolji, a i jeftiniji. U svemu.
Ono što mi ne ide u glavu je da prije 10-15-20 godina nikad sa periferijom nisam imao problema. Mislim da u ladici kod staraca imam još Microsoft IntelliMouse Explorer koji još radi kao prvog dana. A danas čini mi se što god brand name kupim dobijem samo razočaranja (prvenstveno Logitech i Razer miševi i tipkovnice).