Citiraj:
Autor emilblomsky
Lancool III,Meshify III,Da ja sada kupujem, Havn Bs 360!Inače ,stavi koliko si spreman dati novaca.Kakva kučišta ciljaš,(show case,klasični dizajn),pomaže kod preporuke!
Ove ulaze naprijed ima skoro svako bolje kučište!
Imaš i Lian Li Lancool 216,sada već i 217,Mislim da oboje imaju mogućnost da se matična instalira na dvije visine.Upravo iz razloga koje si ti naveo!
I,ako već kupuješ novo,gledaj da podržava ploče sa stražnjim konektorima.To lagano postaje popularno!
|
Ovo za ulaze unaprijed pišem tek tolko orjjentacije radi, znam da skoro svi imaju.
Sad, showcase ili klasično, uopće mi taj dio nije bitan, niti da bude jako tiho. Ok, ne treba se čut zujanje na sve strane, već sam CPU i GPU undervoltao i smanjio buiku i struju, ali komp ide ur adnu sobu pod stol, tako da nije to najbitnija stvar, bitno da se sve da posložiti
Citiraj:
Autor antebr
Nisam siguran koje novo kućište ima 5.25" za blue ray. Mislim da ćeš morat gledati nešto tipa Define 7 XL (koliko ima smisla nemam pojma).
Na koje stražnje konektore se tu misli na matičnoj? Ja nemam odostraga ništa što se iza nije stavljalo prije.
PS
Ja sam stavio baš taj aio hladnjak u Corsair FRAME 4000D na gornju stranu. Matična je bila Asrock Steel Legend B650. Dobro je što se gornja strana za montažu AIO skida, pa nemaš problema sa stezanjem vijaka.
Također nisam siguran da staju 4x3.5" HDD, mislim da idu 2.
Također pogledaj još i NZXT H7 Flow 2024.
Oba kućišta nisu pretjerano skupa, cca 100 do 130€, i nisu bez mane.
|
Gledao sam taj corsair i nzxt, nije loše, moram čekirat ovo za čitač... što se diskova tiče, to bi mogo svesti na dva, to je i neki cilj, malo drugačije presložit stvari i smanjit količinu podataka koje trebam na kompu.
Thanks dečki, malo ću pobliže pogledat lian li i corasair i nzxt, sva tri su koliko vidim cijenom tu negdje.
EDIT, e da, imam i prilično dugački GPU, to je sigurno isto faktor (330/61/140mm)