07.02.2026., 09:35
|
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor Roberto
Ekipa trebam preporuku novog kućišta..
Upgrejdao sam konfiguraciju i naletio na problem.
Uzeo sam arctic liquid freezer iii pro 360 hladnjak, provjerio kompatibilnost, i onoj "build" stranici, međutim matična ima visoki hladnjak po čipovima oko CPU socketa s gornje strane, i sad nemogu nikako hladnjak skroz zgurat iznad matčne u kućište (be quiet pure base 500) i zašarafljen je gore ukoso.
Također obzirom da moram prvo hladnjak stavit a onda zgurat matičnu a da je gore sve na knap, ne mogu zašarafit matičnu na kućište na ona tri gornja šarafa jer ne mogu do njih nikak. Nije problem duljina od 398 mm, već debljina od 66mm koja je skroz na knap.
Imao sa i ja Lf 360,i nije bilo problema u Lian li Lancool II.Nisi napisao okvirni budget za kučište.To je dosta bitno.
Sad imam Meshify II,mjesta kao u priči.Gledaj novi Meshify III,Lancool III,
Moja preporuka,da sad kupujem, Havn 360,top kučište za 140 euriča u Iponu.
Imam 4 HDD i blue ray čitač, i mada bi HDDove mogao reducirat, teško mogu skombinirat da tamo stavim hladnjak, znači mora gore.
Znači trebam kućište koje:
1. obavezno ima više mjesta iznad matične za montirat ovakav hladnjak
2. s prednje strane gore da ima poželjno USB ulaz i ulaz za slušalice
|
Lancool III,Meshify III,Da ja sada kupujem, Havn Bs 360!Inače ,stavi koliko si spreman dati novaca.Kakva kučišta ciljaš,(show case,klasični dizajn),pomaže kod preporuke!
Ove ulaze naprijed ima skoro svako bolje kučište!
Imaš i Lian Li Lancool 216,sada već i 217,Mislim da oboje imaju mogućnost da se matična instalira na dvije visine.Upravo iz razloga koje si ti naveo!
I,ako već kupuješ novo,gledaj da podržava ploče sa stražnjim konektorima.To lagano postaje popularno!
Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 07.02.2026. u 09:45.
|
|
|