Iskreno, meni onako niti smrde niti mirisu.
Dimenzija je 255/40 R 20 na Cupri Terramar. Auto ima DCC i 4Drive, pa to dosta "poboljsa" gume. Iako je to UHP model meni vise djeluju kao dobre premium touring gume nego kao UHP.
Buka je OK i nema s time problema, mislim da su ove moje deklarirane na 69dB sto je u toj dimenziji jako dobro:
https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/tyres/1811327
Imam zimske Pirelli UHP gume i po zimi na suhom i mokrom su puno direktnije i preciznije nego Hankook po ljeti na suhom i mokrom iako bi ljetnje uvijek trebale biti direktnije i preciznije (naravno, uzevsi u obzir godisnje doba).
Nemoj krivo shvatiti, gume su dobre i s obzirom da niti divljas niti jurcas sa njima ces uvjeren sam biti jako zadovoljan, posebice ako ti je buka bitna. Jedino po meni ipak nisu u rangu sa "premium" UHP gumama jer kao sto sam naveo vise djeluju kako touring gume nego kao UHP, ukoliko trazis UHP gumu.
Drzanje je dobro i sve to, samo fali malo osjecaja sportske gume.
Nakon iskustva sa zimskim Pirelli UHP gumama razmisljam kako bi bilo dobro ubosti jedne Pirelli PZero PZ5, pa vidjeti kako se to ponasa, ali jos sam daleko od zamjene ljetnih jer su ove Hankook tek jednu sezonu odradile