Ma lako sta su ugasili dio mreze, al da imaju adekvatnu zamjenu barem. A ne da se deru na sve reklame kako je 5gey mreza super i puno giga a u pozadini tona problema.
A tek tv usluga, prvo mi starom uvalili sportski paket na 2 godine preplate, prvih 6 minuta je free, jasno da je covjek od 80g+ naletio. Ma mozete gledat sve utakmice, za 2 sedmice kazu istekla licenca i nema tih utakmica. Kao niste znali pa ste napravili akciju da uvalite ljudima.
Onda od 10 sportskih programa imam 5, (1,3,5,7,9) ostali su vjecno grayed out.
Krece jebanje sa supportom, dodje covjek, sve je ok i ode. Programa nema. Na telefon, resetirajte uredjaj, ponovo potrazite programe, i najbolja od svega, vi uopce niste preplaceni na te programe pa ih zato nemate. Ako je paket od 10 programa a ja imam samo 5 od toga, onda nemam uopce paket jelda?
Ja bi ih davno odjebao al stari oce sportski paket da gleda bilo koji nogomet, super, eto te sa njima, placaj punu cjenu za pola usluge.
A kad je doslo do gasenja usluge onda odosmo na iskon smece. Stari pita ostalu gerijatriju u kvartu, nitko na A1 nije imao sav sportski paket koji su placali.
I evo nas danas kad imas super mrezu koja jedva ima signala na otvorenome, a u zatvorenome je lutrija. Pojma nemam sta oni rade sa tom firmom.