Citiraj:
Autor Juan
Sram me i reći koliko sam toga skupio. U većinu se uvukla i moja lemilica bez obzira što su bili u dobrom stanju. Ipak su to uređaji stari >50 godina ali i dalje zvuče dobro.
Osobno mi je marantz 22xx serija najdraža do sredine sedamdesetih, druga polovica definitivno pioneer SX.
Mali sansui me ne zanimaju, dok su mi monsteri prekrasni ali cijena im nije uopće smiješna.
|
Te stare kutije me privlace jer znam kakav zvuk daju. Ovo sto imam me zadovoljava ali ono je zvucalo sasvim drukcije i na neki nacin posebno, puno toplije. S tim da to kaj sam cuo valjda nije bilo ni nikaj posebno. Tata je imao
Grundig Studio RPC200 sa
Grundig Box 450 Professional zvucnicima iz tamo negdje 70-ih. Kad sam ja to uzeo pod svoje "linija" vise nije radila a nisam nasao nikoga tad tko bi to pogledao i obnovio za meni tada prihvatljivu cifru. Zvucnici su izdrzali jos do negdje 2020-e kad je na jednom krepao visokotonac i reko hebaj ga. Al da mi fali ta "toplina" - da. Najblize dode kad spojim gramofon na postojeci sustav ali posto je i on odapeo jer je bio rabljena roba za kikiriki jer sam zelio sam isprobat dal mi pase a cijena ploca i gramofona malo boljih su ...zesce - odustao zasad. Mozda jednog dana ode sve na bubanj i uzmem nekaj vintage