View Single Post
Staro 03.02.2026., 15:48   #273
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
polako i sigurno odustajem od podvodnog ribolova, jer nakon te 4-5 sezone mi je postalo žao ubijati ribe, tako da mi je namjera prodati pušku i od te love, a usput u ruke umjesto puške staviti nekakvu akcijsku kameru, čak bi kupio i polovno, samo ne znam kakva je situacija s njihovim baterijama?

https://www.njuskalo.hr/sportske-kam...oglas-49532996

ovako nešto, neki polovnjak dobar od 250 do max. 300 eura, kakvo je vaše mišljenje o tome?

pretpostavljam da za go pro koji je raširen i poznat brand ima na ALIJI nastavaka poprilično jeftinih?

usput, taman se dogodilo da mi se raspao xiaomi 12 pro, koji je imao skoro po vrhunske slike i prešao sam na redmi note 13 pro plus, koji ima bogami i po noći, ali i po danu katastrofalne slike :\

dali akcijska kamera može biti zamjena za nekakav digitalni fotoaparat, ili barem kameru mobitela? kakve fotke ispadnu sa akcijskim kamerama po noći? osim snimanja i slikanja podmorja, da je dobra stabilizacija, koristio bi je za via ferrate boravak u prirodi, uglavnom, i za zrak/letenje, i za planinarenje/treking, klizanje zimi, i za ispod mora ljeti, a i za uhvatiti dobre fotke

pretpostavljam da one nemaju nikakve opcije zumiranja?

imam neku sjcam4000 - koja je bila očajna od prvog dana, kao da je iz 1990. snima