Citiraj:
Autor tiki66
Nema ti od ovoga ništa bez istjerivača duhova koji će ispitati cijelu instalaciju, presložiti ploču, pritegnuti sve spojeve i donesti u kakav takav red.
Da mi je netko rekao da dođem staviti fidovku u ovo, pobjegao bih ća
Zašto je limitator pod plombom od hepa monofazni a dalje ide na trofaznu fidovku? Nije mi jasno...
|
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Limitator je monofazni jer je to standardna HEP instalacija za kućanstva s nižim snagama, mislim do 12 kW.
Dovodi se trofazni priključak do kuće (fidovka sa tri faze), ali ako priključna snaga ne prelazi trofazno ograničenje (npr 3x16A), postavlja se monofazni limitator.
Treba koristiti samo jednu fazu jer ostale su nezaštićene limitatorom, što je zajeb, može ti ispadati glavni osigurač, stoga ne dirati druge faze.
|
Tri limitatora od 25A su svaki na svojoj, samo sam gornji red uslikao to u procesu nema fidovke sad.
Ma i ja sam ocekivao od ovog da ce mi vidit, rec nema ti od ovog nista bez bla bla i ja njemu ruku 50e za dolazak i svak svojim putem, nego je on vrlo samouvjereno reako moze kako neni moglo i tu su krenila sranja
Ali zato kazem za prvu ruku rcbo samo na par kriticnih krugova, bojleri, uticnice, a ako negdje bude odma iskakao, znam i gdje je problem