View Single Post
Staro 02.02.2026., 13:03   #3012
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Ren0 Pregled postova
17.11 narucena roba u vrijednosti 376,54
4.12 na moj upit zasto jos roba nije isporucena, odgovaraju da se posiljka navodno vratila u trgovinu iz nekog razloga.
9.12 molim za storno i povrat uplacenih sredstava jer posiljka nije isporucena na vrijeme.
10.12 pitaju me da li zelim taj paket preuzeti u poslovnici? - objasnjavam da mi taj paket vise nije potreban te ponovo molim za povrat sredstava. (nema odgovora)
Iza Bozica zovem trgovinu kazu mozda da sacekas jos koji dan ili pisi mail.
7.1 ponovo pisem mail vezano za povrat sredstava - nema odgovora
26.1 ponovo pisem mail - nema odgovora

da li je netko imao ovakav slucaj da ga trgovina jednostavno ignorira i sto pravno napraviti po ovakvom pitanju ponasanja trgovca?
Poštovani,

žao nam je zbog nastale situacije i dugotrajnog rješavanja vašeg upita.

U prvom javljanju niste naveli broj ponude, no prema iznosu i vremenskom periodu uspjeli smo pronaći ponudu koja odgovara navedenim podacima. Provjerom u sustavu ustanovili smo da je pošiljka bila poslana te nam je 26.11.2025. vraćena od strane dostavne službe. U statusu pošiljke je navedeno:
„Pošiljka nije dostavljena jer je primatelj bio odsutan u vrijeme dostave.“

Nažalost, prema našim dosadašnjim iskustvima, dostavne službe nisu uvijek najpouzdanije te je moguće da dostava uopće nije pokušana, već je pošiljka vraćena uz navedenu napomenu.

Razumijemo vaše nezadovoljstvo, osobito s obzirom na to da ste naknadno zatražili storno narudžbe i povrat sredstava. Provjerit ćemo zašto povrat do sada nije izvršen, budući da u internim napomenama uz ponudu i račun trenutno nemamo evidentiran razlog niti status obrade povrata.

Molimo vas za malo strpljenja dok dodatno provjerimo navedeni slučaj te ćemo vam se povratno javiti s informacijom o daljnjim koracima i rješenju.

Srdačan pozdrav
Protis je offline   Reply With Quote