Citiraj:
Autor johnsmith
E sad, gluplja stvar je sto ne znas tocno vrijeme kad se opcija deaktivira. Pisalo mi je do 01.02. i ja ocekivo ili nakon ponoci 31.01. ili danas cijeli dan. Aaaali ne, negdje izmedu ponoci i 0800 se odlucilo deaktivirati.
Pro tip: spasilo me sto sam imao par uplata po 20e pa je bilo prometa za trosenje. Inace bi mi jeo pare s racuna buduci da imam nesto prometa cijelo vrijeme. Pa prije prelaska provjerite dal imate promet dostupan (mislim da daju 4gb za 20e uplatu).
|
Zadnjih tjedana HT radi nešto na mreži i piše mi točno koja je to ponoć reaktivacije:
"Aktiviran je Internet Tjedan po cijeni od 4,99 EUR koja ukljucuje neograniceni internet. Opcija istice 28.1.2026. u 00:00:00h. Ako zelis deaktivirati opciju, posalji D na 13636."
Također dolazi i SMS kada rade nešto na mreži:
"Obavijest! 27.01. izmedju 19:00 i 7:00 sati provodit ce se radovi na mrezi. Tijekom radova aktivacija opcija, nadoplata bonova niti opcija Podijeli eure nece biti dostupni pa savjetujemo da sve potrebno napravite ranije. Molimo vas za razumijevanje. Vas Hrvatski Telekom"
- možda tada nekome ne reaktivira ispravno ili na vrijeme jer HT uvijek oko ponoći radi te svoje radove
Stavljajte bonove od 20 € da uvijek dobijete 4 GB koji se vječno akumuliraju dok je aktivna tarifa. Tako ja sada imam skupljeno 87 GB

Ponekad ručno deaktiviram pa da ih potrošim

Ali mogu poslužiti i u ovom scenariju ako se ne reaktivira kako treba da se troše iako se to meni nijednom nije dogodilo a koristim je 2 god. već
Citiraj:
Autor toni_garzun
Nego zanima me imali neke razlike između ove turstičke flat i ove opcije "internet tjedan" ?
|
Pišemo već par godina o ove dvije tarife non-stop po forumu, nema razlike osim u cijeni i trajanju. Obadvije flat, max brzina i 5G pristup.