U ovom poslu je žalosno da dođe lik koji nema pojma šta radi prodavat pamet ne razmišljajući dugoročno i na klijente koji ozbiljno mogu na*ebat od njegovih izuma. Nije to pekara pa da zaluta koja prazna krafna i nikome ništa. Dok sam bio mladi električar prije 20+ godina i bez iskustva a s basic znanjem,na masu mista san reka ja van to neznan zovite nekoga drugoga. Strah od mogućnosti da netko izgine za mojih uzetih parsto kuna je bio tolilo velik da nije bilo šanse da se upuštam u stvari koje ne kužim a danas to rade susjedi,keramičari i ostala ekipa. Znaš na šta bi ličilo kad bi ja postavlja keramiku? Znan ja i za mikser i za gleter i za livel i križiće i lipilo ali neću i amen,ja san za struju i u drugo se ne diran. Spojin ja sebi s peglon koju cijev za vodu,prominin špinu i ulje i filter na autu ali dalje ne zalazin... Sama izjava s 3 fidovke na staru instalaciju je za šaku a ne za mu reć da je budala. Tu se možda može stavit jedna trofazna i moožda jedna monofazna za kupatilo ako se precizno izdvoji i razmrsi instalacija kupatila na nju ali to je posao od par dana sve nać,provjetit i uvjerit se da je to to. Upast u tuđi posao i tuđu glavu pogotovo ako je glupa glava i ispravljanje krivih Drina na već odrađenim instalacijama je praktički umjetnost. Novo je pizdarija. Nađi nekoga tko se kuži i sretno!
Poslano sa mog 2407FPN8EG koristeći Tapatalk