View Single Post
Staro 30.01.2026., 03:33   #2465
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Niti dobro oprano, niti dobro isprano, ne znam što je gore, koža sve te kemikalije fino upija...

Protok si ograničiš preko regulatora tlaka iako ni to nije neka velika ušteda, možda 10% u mom slučaju, ako gledam stanje bez i nakon postavljanja regulatora tlaka na 2,5 bara.
Pa ovo kad produžim program, ne stavljam ništa više kemije, cilj je samo da perilica uzme više vode i da duže drlja.
A protok/tlak ne mislim ograničavati, hoću da mi otkida kožu dok se tuširam. Nego ovi fensi tuševi, svi redom imaju neki klinac koji ograničava protok. Ne mogu to shvatiti, pa ako želim štedit vodu neću odvrnuti pipu do kraja...

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Ma ova naša LG (blizu 4h) pere "tri dana" nikad kraja pranju, a kaj je najgore, usred noći ponekad izbaci alarm i onda se treba ugasit pa upalit, to je osnovni model bez displeja, pa onda ne znaš kaj se događa i kolko još ima do završetka pranja..

Zato sad gledamo da ima neke programe bar u trajajnju od cca sat i pol pranja.

A i ovih 1000 okr je malo, pogotovo za sušilice kojima se onda produljuje vrijeme (cca oko 3.05h) sušenja, tak da bi 1200 ili 1400 bilo ok za zimski period (kraće vrijeme sušenja u sušilici).
Istina, velika razlika 1000 i 1400, pogotovo pamuk, ručnici... Samo što majice toliko pogužva, ne možeš popeglat. Sve veže jedno drugo
A ti kao što kažeš imaš neki budget model, ja sam davno odlučio da neću kupovati osnovne modele i najjeftinije.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Zimi stavim centrifugu na 500 okretaja jer nam kronično fali vlage u zraku.

Sad si me sjetio da moram opet istražiti ovlaživače, jer ovo nije normalno.
Zadnje sam imao neki Xiaomi, ili me kamenac ubijao ili mi je stan bio pun bijelog praha.
SPLiFF je offline   Reply With Quote