Kod kuce su 4 clana kucanstva (2 u prizemlju kuce, 2 na prvom katu), ja koji spavam i fizioterapeut, petak 23.1, vrijeme navodne isporuke paketa 9:03. Ja se budim oko 10 i doceka me mail koji kaze da je paket isporucen. Spustam se u prizemlje i pitam za paket, kad me clanovi gledaju zbunjeni kazu nista nije doslo. Provjera sa svima, jel mozda dostavljac zvonio na jedno od 2 zvona koje postoje ili mu je neko rekao da ostavi paket u dvoristu - niko nista nije vidio ni cuo.
Ulica je slijepa i nemoguce da niko nebi vidio dostavno vozilo kroz prozor koje se zaustavilo ispred kuce.
Znaci niti propusteni poziv, niti poruka na mom mobitelu...apsolutno nista a paketu ni traga.
Zovem odmah njihov centar, zaprimaju prigovor i kazu javit cemo vam se do kraja dana. Prosao petak, povratnog poziva od njihove strane nije bilo. Ponedjeljak ja mobitel u ruke oko 13, kad oni jos uvijek traze paket i konzultiraju se gdje bi mogao biti i kaj se desilo.
Preko tracking broja pise da je isporucen, online ducan preko kojeg je kupljen isto prikazuje da je dostavljen a ja paket nisam primio. Rijec je o presoterapijskom uredaju za noge.
Kaj poduzeti i kako najbezbolnije rijesiti problem?