Znaci limovi vanjske jedinice zuje na svaku promjenu frekvencije rada kompresora. Dosta je da taknem prstom lim - zujanje prestaje. Ko klima stara 10 godina hahaha. Rjesenje? Guma koja malo pritisce lim
Servisni manual preporuca duze cijevi, a to serviseri nisu uzeli u obzir. Platis do 3m instalacije fiksno, naravno da gleda kako bi cijev bila cim kraca.
Ma sfusarili su mi montazu svjetski, to sam i ja shvatio nedugo nakon montaze. Tad nisam znao bas nis o klimama, tako da... Ukratko, genijalci, al sta je tu je. Mogu im samo jos jednom dati losu reklamu.
Europrodaja i njihov IB servis iz Karlovca, NE preporucam

To je cijena kada kupujes jeftino na netu.
Nakon godinu dana mi je klime cistio obrt "Eto mene i problema" iz Labina (ne zajebavam se:
https://www.companywall.hr/tvrtka/et...te-18/MMU9CU3C) na nalog Europrodaje. Nasli su nekog u Istri pa mu poslali nalog... Lik nije bas najsigurniji u sebe ni ono sto radi i odonda mi dvije unutarnje jedinice imaju cudne vibracije koje ne mozemo shvatiti od cega dolaze. Mala mi se skoro godinu dana budila nocu koliko je to brujalo na momente, a ja sam skoro iscupao tu klimu van golim rukama. Sad se mala i naviknula pa mi je svejedno. Da ne pricam koliko puta sam je udario sakom. Klimu, ne malu. Skale mi trajno stoje ispod klime da je mogu lakse odalamiti
Long story short, odjebao sam brzo i Europrodaju i njihove servisere i 10 godina garancije. Prebacio sam 4 klime na lokalnog majstora i prst u uho. U neko dogledno vrijeme cu povadit dvije GMV2 klime i baciti ih u apartmane, a nama uzeti nesto normalnije.
Vec sam pisao, da ne bude sve tako crno, dvije GMV3 nam rade osjetno bolje po pitanju vibracija itd. al su koma za rastavljanje i ciscenje.