Citiraj:
Autor tomek@vz
@Neo > jesi bio u ducanu?
|
Evo jesam.
Pokazao čovjeku skicu sobe i rekao je da ne bacam pare na neke ultra hifi zvučnike jer je situacija takva kakva je i da će mi neki prosječni zvučnici biti dovoljni i osjetno bolji od boomboxa.
Prvo je preporučio neke aktivne zvučnike, ali sam mu rekao da želim i streamer, pa je preporučio Wiim Amp Ultra +
Project Speaker Box 5E (jer njih ima na stanju pretpostavljam, ne nužno i jer su odlični).
Rekao je samo da ih stavim na stalak da budu u razini ušiju i odmaknem od zida koliko mogu i to je to, a spužvice za bass reflex ne preporuča jer onda zvuk nije kako ga je arhitekt zvučnika zamislio.
Prijatelj i ja smo otišli popit kavu da malo razmislimo o svemu i onda mi je pala na pamet ideja da pitam čovjeka jel može nabaviti Eversolo Play i neke zvučnike po mom odabiru, ako se takvi prodaju u RH, bez obzira šta trenutno nema te uređaje u ponudi, međutim po dobrom starom Splitskom običaju, lik je ostavio svjetla u dućanu upaljena, a otišao negdje i zaključao dućan (nije bilo poruke).
Tako da će biti naručivanje preko neta, samo još moram napraviti popis najužih kandidata i predstaviti ga vama ovdje, pa možete sudjelovati u odabiru