Evo nam i novog skena Hackera iz svibnja 2004.godine
Naslovnica je razumljivo iz najave
Warhammer 40K: Dawn of War i po meni izgleda baš dobro.
U ovome broju imamo recenziju igre
Far Cry koja je po meni pobrala lovorike jer je ipak došla i prije Doom3 i prije Half-Life 2, a osim odlične grafike nudi i solidnu priču i odličan gameplay.
Od nekih zanimljivosti, tu je mini članak o neviđenoj grafici za RTS igru i riječ je o
Earth 2160. Tu je još i info kako je
krenuo MAXdsl u RH i to sve se nekako kreće u smjeru dolaska igre World of Warcraft i baš se poklopila dostupnost broadband interneta sa dolaskom WoW-a u narednim mjesecima.
Ima tu još hrpa nekih igara iz najava i recenzija, od
Periah, ali imamo i
Silent Hill 4 The Room, igra koju sam igrao kad je izašla i po meni zaslužuje neki remaster / remake jer e radi o možda naj''fucked-up'' nastavku iz serije Silent Hill igara, totalno uvrnuto i ludo, a tijekom igranja igre stalno ti je knedla u grlu i imaš taj neki čudan feeling.
Tu su recenzije UT2004,
Syberia 2, Battlefield Vietnam,
Collin McRae Rally 4 koji je po meni odličan reli, itd...
Imamo i jednu zanimljivu igru koja iako je dobila lošu ocjenu, radi se o legendarnom izradnju igre
Counter Strike: Condition Zero sa single player kampanjom pod nazivom
Deleted Scenes i to je jedina single player kampanja za CS koji ja znam. Naravno igrao i bilo je zanimljivo iskustvo.
Od hardwera, imamo
veliki test Intel i AMD procesora, cijene, usporedbe, ocjene, objašnjenje proizvodnog procesa, sabirnica, itd.
Dalje, kao što je to bio trend, imamo i test AV receivera sa pojačalima i dekoderima za zvuk i video, ali imamo i jedan mini test kompleta Spartak gdje se dobiva pojačalo, dvd player i set 5.1 zvučnika za 2999 kn što je generalno dosta dobra ponuda bila, ali te pare je rijetko tko imao u to vrijeme za ozvučenje.
Imamo i mini test jednog od prvih LCD monitora na kojemu se moglo gejmati bez zamućivanja slike IIYAMA PROLITE E4315 imao je odaziv od 20 ms što je za ono vrijeme bila top tehnologija za LCD.
Uglavnom zanimljiv broj.
Ovaj broj je isto odrađen u A3 formatu te kompresiran na razumnu veličinu.
LINK:
https://drive.google.com/file/d/1eGt...ew?usp=sharing