View Single Post
Staro 20.01.2026., 21:27   #9549
expresso
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2018
Pozdrav, imam problem sa espresso automatskim aparatom za kavu kupljenim na Mall.hr.

Bio je vec dva puta na servisu jer ne radi opcija filter kave, voda iscuri u posudu dolje ili ispod nje. Dosao sa servisa,izmjenjene dvije stvari, idem napravit kavu kad ono ne radi, kao da ga nisam ni slao na servis.
Prvo sam ga isao ocistiti od kamenca, jer koliko je stajao na servisu, da ga ocistim za pocetak..odradi program i vidim da je sva voda zavrsila dolje u posudi, umjesto da je tjeralo vodu kroz aparat. Sad sam zapravo shvatio da je aparat u kvaru otkad sam ga kupio, jer koliko se sjecam, uvijek je nakon pripreme kave bilo dosta vode dolje u posudi, tako da long coffie bas i nije bila toliko long.
A jos gore je to sto dva servisa to nikad nisu rješila, još su mi pokidali sitnu plastiku sto drzi poklopac vode da se zatvori do kraja.

Kad nam mall hr idem na reklamciju kao materijalni nedostatak, tamo nude opciju samo ako nije proslo 2mjeseca odkad sam primjetio materijalni nedostatak ili reklamacija uz slanje na servis.

Sto da sada radim, jer ja zelim zamjenu ili povrat novca, a ne opet slanje na servis. Vec sam vise od 2i pol mjeseca bio ukupno bez aparata. Hvala
expresso je offline   Reply With Quote