Citiraj:
Autor DSA
Imam GO 3 i istina zna biti iritirajuce ovo sto se aktivira na pritisak. Treba jednostavno nauciti sa njim raditi. Pored njega imam i Worx WX242 i on je odlican i sve preporuke za njega. Ja sam ga uzeo na Aliexpressu za neku malu lovu, nekih 35 eura koliko se sjecam. Cesce njega koristim nego Bosch.
|
Piknuo sam upravo i wx242, Nego prima samo usb A to usb C punjenje? Moram neki slabiji punjac spajati onda?
https://www.aliexpress.com/item/1005...05009298057097
Ispao me 31e preko ovog shopa iz Poljske, i čim sam kliknuo buy cijena je skočila opet.
Uglavnom tko kupuje na aliju, imaju jako agresivan algoritam i popuste od shopova do alijevih kodova.
Na jednom accountu mi stajao 273.50kn i bez alijevog popusta, ulogiram se na svjezi i 258kn plus 26kn popust (znam sugavo je sto na aliju pisu kune, moram vidjet mogu li to promjeniti)
Čim sam kupio jedan komad cijena za drugo je skocila na 330kn a isti proizvod drugi link u istom shopu isto skocio ali manje.
Inače ista stvar mi je bila i sa Xiaomi drill 2, skakala cijena non stop, i kad sam se ulogirao s drugim accountom kupim za nekih 10tak eura manje.
Pa tko naručuje prek alija nek se malo poigra i ulogira na novo