View Single Post
Staro Jučer, 00:39   #30
T0M0S
Registered User

Datum registracije: Jan 2026
Citiraj:
Autor The AC Pregled postova
Jesi probao pismeno reklamirati to operateru?
Skupi kroz X vremena "dokaze", detaljno obrazloži situaciju i činjenicu da ti pristup internetu praktički ne radi u vrijeme kada ti je najviše potreban i traži od operatera da ti, ukoliko nisu u mogućnosti sanirati uslugu, terminiraju ugovor bez plaćanja. Ako te odbiju reklamiraj opet uz napomeu da ćeš i od strane hakoma tražiti pomoć. Ništa te ne košta osim uloženog vremena, nažalost. Obavezno sve pismeno/mailom...
Jesam i to u nekoliko navrata, ali nikako ne mogu shvatiti tu njihovu politiku jer oni čak ne žele priznati da uopće postoji taj nekakav noćni limiter, sad ja ne znam da li su oni upućeni od nekoga da službeno ne priznaju za to, ili je pak moguće da se svi toliko mutavi pa nemaju pojma.

Napokon sam uspio pronaći još jedan identičan slučaj, žalio se mjesecima pa su bili poslali tehničara i to ga pošalju u vrijeme ujutro baš kada internet donekle radi baš u ta dva tri sata i onda izgledaš kao totalna topina, tek kad je zagrmio na njih sve tamo zamijenili mu ruter i karticu i od onda je to došlo na nekakvu civilnu razinu, jer nema veze sa zdravim razumom da ti puštaju upload a odbijaju pustiti download.
T0M0S je offline   Reply With Quote