View Single Post
Staro 19.01.2026., 22:12   #889
struga987
Registered User
Moj komp

struga987's Avatar

Datum registracije: Dec 2023
Post Hacker broj 101

Nakon malo duže stanke (nakupilo se svega, blagdani, frend iz Irske došo, a bome me i korona poklopila dvaput) stiže novi sken i to broj iz travnja 2004. godine.

Za početak naslovnica, u prvom planu Far Cry, igra koja je nekako iz sjene došla i prije Dooma 3 i Half-Lifea 2 i realno, već u ovoj najavi vidi se da je riječ o vrhunskom FPS-u tadašnje nove generacije DirectX 9 igara.

U ovom broju ima pregršt igara od Blood Ryne 2, Hitman 3 pa do UT2004, Splinter Cell 2, Conan.
Ali zanimljive su mi najave igara Freedome Force vs Third Reich te Aura: Myth of Ages jer navedene igre nisam igrao.

Opet imamo mini članak o igri Half-Life 2, praktički u skoro svakom broju se nešto spominje na temu HL2 pa tako i u ovome broju, eto koliko hype je bio oko ovo igre.

Od hardwarea, vidi se da ozvučenja, zvučnici i surround sustavi uzimaju maha pa tu imamo surround test zvučnika za PC, ali i AV receivere i 5.1 sustave kompleta zvučnika. Tu je još i veliki test HDD od 100+ GB kapaciteta.

Ovaj broj je isto odrađen u A3 formatu te kompresiran na razumnu veličinu.

LINK:
https://drive.google.com/file/d/1gm_...ew?usp=sharing

P.S. sken broja 102 je gotov samo moram još obraditi rubove i kontrast pa će i to uskoro
struga987 je offline   Reply With Quote