Reko sam ti, ponovit cu ti...
Naim MuSo Qb2... To ti je unutar budzeta... Imat ces malu lijepu elegantnu kocku 20x20x20cm koja svira savrseno (pa pricamo o Naimu pobogu!)... Imas internet radio sa valjda 10.000 stanica iz citavog svijeta, naci ces si nesto sto ce ti se svidjeti pa ces slusati, imas 5 preseta sto je dovoljno... Imas mobile app sa kojim to sve kontrliras, imas daljinac... Imas za ulaze - AUX, Optical (TOSLink), USB, jos ima podrsku za Bluetooth, Spotify, Tidal i Qobuz...
Review -
https://www.whathifi.com/reviews/nai...2nd-generation
Potrazi par slika da vidis kako to izgleda ispod haube...
Dakle imas izbor - cijeli audio setup sa 2x zvucnika, pojacalom, FM tunerom i jos kojecime sto ti zauzima brat bratu jedno metar u sirinu i, ajmorec, kompliciran je za koristenje... Ili ovaj mali Naim koji moze sve sto moze i taj stereo setup u 20cm sirine i mozes stavit bilogdje... U aplikaciji mozes podesiti lokaciju (na otvorenom, uza zid, u kutu) gdje ce DSP podesiti sve sto treba da zvuci kako spada...
I ja tu prestajem sa savjetima... Meni moja kockica vec par godina svira super i ni na kraj pameti mi nije kupovati ikakav stereo setup...
Uvijek mozes narucit preko web shopa, cime imas zakonski pravo 14 dana vratiti natrag i traziti povrat novca ako ti se ne svidja... Ali daj se pokreni vec jednom!