Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.01.2026., 00:06   #86136
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Od kartica koristim jedino QELO, odlično radi prisloniš karticu ili preko mob. aplikacije. Nema autorizacije na kraju mjeseca dobijem račun. (nema zajebancije sa autorizacijom, rezervacijom sredstva itd...)
Karticu koristim kad mi zatreba al preferiram Tesla supercharger jer tamo imam free (14.000 od 20.000km)

za Mercedes G-klasa nisam znao ,
znao sam da ih proizvode u Austriji da izbjegnu dodatno oporezivanje.

vidi cijenu nove Tesle sa Bonusom u iznosu od 2.500 €

Tesla model 3 Standard : (WLTP) 534km

Cijena vozila.....................................................36.990 €
Naknada za isporuku vozila i dokumentaciju..............995 €
Tesla Bonus......................................................−2.500 €

Nabavna cijena..................................................35.485 €

poticaji.............................................................−9.000 €

Ukupno.............................................................26.485 €

Također uz poticaje id.3 ispod 20.000 eura
Mah, suludo. Gledao, razmatrao, vidio da iole smislen suv sa 200ks kosta 40+, nope. (Kodiaq, mazda cx-x, bla bla)
Pregrmio, nema nazad. imas sad od byda dolphin surf, kao drugi mini auto, gradski, mislim da ispada manje od 18k. Stvarno imho nema smisla nista drugo ako radis simo tamo do 50km dnevno i mozes punit doma. Jedini nas lijepsi mi je renault5, ali to ne zelim ni neprijatelju uz renault iskustva sa strujom

I ta konjaza kod ev-,a je uzasno pretjerana i nepotrebna (,kaze lik koji je za svakih 10ks isao nekoc na dyno,). ok,.htio sam awd model, ali za koji k je 550ks sa linearnim ubrzanjem koristan. Osim da posjedim od semafora do semafora, jebem ekipu sa bmw m serijom i klinci da rigaju na zadnjem sicu? Uzas(no).i zabavno 😂