View Single Post
Staro 16.01.2026., 15:26   #671
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Ako ti je zadnji kinez, sljedeci moze biti samo Samsung ili iPhone
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Kod Samsunga eto sve radi, how yes no...
Citiraj:
Autor mrva_zg Pregled postova
teamsi jebu na svima, znaci u firmi imamo apsolutno sve mobitele i na svima jebu teams notifikacije, tako da nije do mobitela
isto tako pola stvari ne radi ili zajj na samsungu i ostalima

a kako je firma developera stalno drkaju po njima i sami kazu da je isti k... na svima
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Ne radi ni na iPhone-u. Notifikacije da ali ništa nije sveto danas
Pod kineze sam mislio na ove xiaomi, honor, uauej, vivo i slicne. Nis od toga vise.

Prije sam motorolu edge 30 fusion (da znam da i ona tehnicki spada u listu gore) imao i na njoj mi notifikacije radile odlicno. Baterija mi doduse bila weak point...

samsung sam kratko imao, nikad vise, ajfona nebi stapom takao.

Kakav je oneplus s tim? Nothing? Pixel? mozda neki od njih 3. nekako najvise na pixel naginjem, al za 2-3 godine kad budem ovo sranje mjenjao pitaj boga kakvo stanje bude.

Uglavnom do daljnjeg ostajem na 400 pro, mimo ovih sranja sa notifikacijama mi se pokazao ok, baterija je top! Kamera mi osobno nebitna, performanse ugodno iznenađen. Nema dolby atmos recimo to mi "fali" (realno ne, al prije sam imao pa je tidal bio sretan). Od kad je dosao magicos 10 mi se popravio bedtime mode, sad radi svaki put, prije se znao neupalit. Da mi je dokucit setup fool proof za te notifikacije bi bio 9/10 mob, vako nekih 7
kiki86 je offline   Reply With Quote