Citiraj:
Autor Miki9
Vrlo je izvjesno da će "lijekovi" (? debljina nije bolest) dovest do novog ćorsokakanja gdje će ljubitelji klope tijekom dana se nažderavat sve u 16, a navečer će zobat tablete "lijekova" ko cedevita bombone, radeći si nekakvu imaginarnu skalu u glavi da su sad na nuli jer su si kalorije poništili sa tableticama. Rezultat će bit katastrofalan, jer dugoročne posljedice takvog lifestyle tek treba vidjet, ali nikako neće izostat, jer ne postoji savršena tableta bez nuspojava.
|
Osim što ovi inhibitori ne rade na takav način.
Ne postoji tableta koju ti ćokneš, pa da dok ležiš i gledaš Netflix ona istopi 1000 kalorija.
Ovi inhibitori koliko sam shvatio stvaraju osjećaj sitosti u glavi korisnika, i korisniku se uopće ne jede.
Što je zdravo, što nije zdravo, vjerojatno ćemo saznati za 10-20 godina .
Sjetite se samo aspirina koji je vjerojatno kamilica u usporedbi sa inhibitorima, pa je aspirin godinama bio najbolja stvar koja se prepisivala za sve i svašta, a onda je ispao najveće zlo
Drugo pitanje za vas.
Ako ne važete hranu ili ne jedete ono što je premade, kako računate kalorije odokativno ? Ja sam skužio da bi fulao težinu hrane na tanjuru pri nekoj procjeni barem za 20-30 % ?