Citiraj:
Autor generic
|
Meni je ova usluga famozna, doduse, za moj "specificni" use case, ali ocito nije samo moj jer sam zapravo preko tudjeg iskustva zakljucio da mi je to vrlo isplativo.
https://imgur.com/a/oF9sD8U - TLDR; 50 minuta i 32 km ispalo ispod 20€.
Kolega i ja cesto idemo na kratka putovanja (dan-dva) avionom i prije bi to bila redovna zajebancija - ili taksi, ili u 5 ujutro gnjavis nekoga za prijevoz a onda kasno navecer opet ista prica.
On je na rubu zemlje (zapad Zagreba na brdu) docim je meni nesto lakse/blize doci do Franje.
Na ovaj nacin, ja ostavim prosecem ili ostavim auto u uredu, pokupim neki od dostupnih frižidera, i ispadne me jeftinije, komotnije i brze od bilo koje druge opcije (uz to, mozemo stati u pekaru u pol 6 ujutro po sengulu).
Vjerujem da ima ekipe koja si lako izracuna da im se takva prica potencijalno isplati. Ukoliko uzmes samo da te 300-400€ godisnje ispadne nekakvo minimalno odrzavanje manje vise bilo kakvog auta (gdje ne racunam gume, štete, velike servise, gorivo ili slično), nije tako nemoguće zaključiti da postoje ljudi kojima ovo sasvim fino može odgovarati naspram CAPEX-a vozila uz nekakvo razumno odrzaavnje.