Citiraj:
Autor Neo-ST
Iskreno sad kad malo bolje razmislim, lijepo bi bilo to sve imati, ali jednostavno više nemam volje za sve to sada (niti mi se daju tolike pare).
Nisam nikad baš entuzijastično proučavao taj svijet, tako da bih sad trebao sve to krenut proučavati, i ne da mi se.
Postoji li neka dostojna zamjena za moj vjerni Panasonic SA-AK50 ili se više takve linije ne rade ?
Znači linija sa zvučnicima koja će imati sve u sebi, samo uštekam u nju izlaz iz svoje zvučne od kompa i to je to ?
Ove šta sam gledao sve izgledaju nekako anemično, pogotovo zvučnici koji dolaze sa njima. Npr. ovaj moj Panasonic u zvučnicima ima sve, i sub i srednje i visoke. Ove nove imaju neke male zvučnike.
|
Ako trebaš nešto da uštekaš komp tj. ne misliš slušati FM radio, CD ili audio-kazete, ne treba ti ovakva linija nego USB-DAC, pojačalo i zvučnici, što sve možeš kupit odvojeno, ali možeš naći i u jednom paru aktivnih zvučnika sa digitalnim ulazima.
Za konkretniju preporuku ključan je budžet koji misliš odvojiti, te veličina sobe odnosno pozicija zvučnika na kojoj ćeš slušat (kao PC zvučnik na stolu, ili sa trosjeda/fotelje tj. od daljeg).