View Single Post
Staro 08.01.2026., 12:49   #6
T0M0S
Registered User

Datum registracije: Jan 2026
Kazati da sam zgrožen kako sam tretiran od strane HT i njihovim uslugama, koje ne bi poželio ni najgorem neprijatelju.
Po danu te ribaju sa izgovorom kako je internet opterećen pa je spor, a tokom noći ti izvode ovakve smicalice još kad ih nazoveš i pitaš o čemu se radi oni se prave glupi i ludi.
Sve u svemu efektivno dnevno dobijem dva ili možda tri sata ako sam sretne ruke. Nisam siguran imam li pravo tražiti da oni meni zamjene ovaj ruter sa 5g ruterom?

Kada sam potpisao za ovo starlink nije imao ovu Residential Lite opciju za 35€ nego je samo bila ova za 50 plus morao si platiti opremu koja meni jednostavno bila preskupa. Koliko sam sad vidio u par članaka da se sad nešto od opreme čak i dobiva od njih.

Ne zahtjevam nešto sumanito od interneta tek toliko da mogu imati više od jednog uređaja povezanog i da se može koristiti, jer ovdje čim upališ YouTube na hd, ostatak kućanstva može zaboraviti na internet.

Tokom blagdana baš sam pričao sa par prijatelja koji sam upoznao tako igrajući igrice i kada njima kažem da plaćam preko 30€ ovu sramotu od interneta gotovo svi su me nazvali lažovom, pamtim baš kako je ovaj Poljak rekao da on plaća 100 mbitni nekih 15€ isto tako lega iz Mađarske.
T0M0S je offline   Reply With Quote