Moj samsung S10 mi ubio već dugu SIM karticu od A1. Mob ima dual sim utor (nema eSIM) i nedavno sam dobio poslovni broj na A1 mjeri mreži, te sam stavio tu dodatnu SIM u slobodni utor. Sve je radilo ok par dana i onda je nova SIM od A1 odjednom prestala raditi i telefon je javio SIM not provisioned. Testirao sam mijenjanje sim utira, stavljao samo o jedan sim u mob, u svaki utor, stavljao u drugi mob, ništa, sim od A1 je krepao...
Nakon par dana je stigao novi sim od A1 i radio je normalno u dual sim setupu cca dva tjedna i onda je opet sam od sebe samo prestao raditi a telefon opet javio SIM not provisioned... privatni SIM od telemacha mi radi normalno. Opet sam probao mijenjat utore i sve kombinacije i drugi mob, ništa mrtva SIM kartica.. mob prepoznaje da postoji sim kartica u utoru i čak ju nazove A1 ali ju ne spaja s mrežom...
Zvao san A1 szk i rekao mi je tehničar kako neki mobovi znaju "spaliti" sim kartice, što mi je prvi glas da je moguće... meni se čini kako A1 blokira sim karticu iz nekog automatskog razloga i da zato mob zna kako postoji ali ju ne može spojiti na mrežu
Ima li tko iskustva s takvim problemom i da li je uspio naći rješenje?