Poz svima, sretna nova!

Evo i ja probao Elden ring. Znam, kasnim godinama, al šta je, tu je, nije bilo prilike do sada. Ovo je moj prvi susret sa souls igrama pa nije ni čudno da sam se u početku gubio.
Nego, uzmem samuraja i krenem ja hrabro te naletim na onog zlatnog konjanika skroz na početku. Lik me razbije ko od šale, a ja zbunjen, odaberem idući put otići na drugu stranu. Naiđem na neku močvaru i srušene kuće. Nakon nekoliko pokušaja, riješim ja to i nađem škrinju koja me prebaci u neku pećinu pa u Caelid. Hodam ko sumanut po tom svijetu, ne znajući što radim. Kako da pobjegnem iz Caelida?
Naknadno guglam i saznam da mogu putovati između Site of gracea kako hoću. Lijepo, ali nisam našao kako to napraviti. Skoro odustao od igre. Nikome ništa ne mogu.
Napokon, nađem rješenje na internetu da otvorim mapu i tamo mogu putovati i izvući se.
Sada lijepo i polako napredujem i uživam u igri. Volio bih samo da imam negdje podsjetnike za questove koje sam otvorio. Pola toga sam zaboravio pa sad lunjam i skupljam xp. Znam da će trebati.
Hvala momcima koji su u postovima ranije napisali savjete, zlata će mi vrijediti.