Citiraj:
Autor JC Denton
Pa realno, ako nije samo moderni gayming u pitanju i ako je bitno da može pokrenut nabrojano, može onda i neki FX ili SandyBridge sa 16GB RAM-a biti dovoljan... ili recimo Haswell ako želimo bit stvarno moderni  Ne treba nam ni Zen ni Intel iz 2017. na ovamo... budimo realni. Ali mi volimo imat nanovije , a pretpostavljam da ovdje na forumu ljudi žele vrtit najmodernije stvari (od gayminga do ostalih programa)
|
Kao što bi Dr. House rekao: svi lažu.
Dobro, ne baš svi.
Naime, (IMHO) barem 30% forumaša mulja sa svojim konfama, odnosno hrpa postova (kao i možebitnih najava apgrejda) su puste želje (najblaže rečeno) za koje je upitno da li će se realizirati...
Ispada da su svi gameri kompetitivno involvirani pa im je od životne važnosti +- 5 fpsa...
Ili je priča "nebu sused imal jači komp nego ja" pa onda krenu šeme apgrejda koje su jasne i/ili logične samo onima koji ih postaju.
Old school sam (ili dinosaur, kako vam draže), pa možda vidim stvari krivo, ili ne vidim (kak bi se politički korektno reklo) "širu sliku", ali bilo kakav apgrejd unutar iste generacije, a pogotovo onaj koji ide na prvi sljedeći po nomenklaturi je IMHO totalno bez veze, čak i da je novčani trošak relativno zanemariv (neću pričati o tlaci zamjene proca u postojećoj konfi, otvori,rastavi,izvadi,očisti,stavi novo,pasta,sastavi,itd...) a da ne velim o mogućim problemima koji pritom mogu nastati.