View Single Post
Staro 30.12.2025., 12:50   #647
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ma obrisao sam igru, otišao na Arc Raiders. Tamo bio 70h, dosadilo.

Vratio se u svoje primarne vode, lagano kucam 3000 sati i ide.

Tarkov, kao i wow, masu puta rage quit, odustanem i vratim se.

WoW je druga vrsta droge, Tarkov je alfa i omega pucačina/extraction shootera, ali wow je heroin.

A i radi ekstremno dobro zadnja 3-4 dana. Dobivam stabilnih 100-120FPS-a na Lighthouse s svojom konfom.
Kako sam davno rekao - najbolja/najgora igra.

Trenutno radi vrhunski kada se dobro podesi i izgleda i dalje jako dobro pogotovo neki efekti kao izmaglica pred kišu itd.

Dosad mi je u daleko najboljem izdanju i baš uživam kao nikad u niti jednoj igri ali volio bi vam napisati par stvari koje su me mučile sa performansama da pomognem mrvicu ako kome još fali.

Dakle ovako, Sada su teksture malo pomakli pa nije više isto kao prije.
Zbog silnih draw call pizdarija koristim

teksture High
shadows low
Lod 2.5 ( veće je bolje u nekim situacijama ali je loš culling itd pa je na kraju nažalost ovo što mi je najbolje )
Hbao i Asr iako na niskim detaljima izgledaju već jako dobro najbolje off jer
se na dobrom kompu može postić skoro quake 3 fluidnost sa ovim na off i bude cijelo vrijeme buttery smooth gameplay.

OBAVEZNO nažalost 9800x3d i 64 GB rama ITEKAKO pomažu oboje.
Najbolje je i kreirati prvo stanby empty memory task koji stby memoriju briše svakih recimo 30 min ( ne treba prije ima razloga... )
također koristiti i Koshi mem cleaner ali manualno svako par raidova i gasit kad odradi svoje.
Ako ga ostavite po defaultu svakih 5 min više sitnih nekih problema jer izbriše i hot stvari tipa neke teksture pa ih mora swapat itd.
Tako da je recimo između par raidova kad se to napravi apsolutno top.

Ne bi išao puno na infinity overclock itd iako može dati bolji fps ali 9800x3d sa laganim negativnim curve-om, 64 tipa 6000 cl30 i imate više nego dovoljno da ovo remek djelo radi.
-----------------------------------

Trenutno nema cheatera, ima igrača.... ovo je tren za igrat, sad ili nikad