Jučer, 10:35
|
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Autor vga killer
Apsolutno si u krivu.
Moja je bila 4 god stara kad sam ju prodao, 60k km i pod garancijom, servisirano i češće nego je trebalo jer kolko god da km napravio, ulje i filtere će dobit jednom godisnje.
Da mi je ovaj iz Opela htio sam prodat svoju GSI, uzeo bi ju opet jer je meni auto brutalan, ali da sam imao svako malo nekakva sranja s njom....bome jesam.
Od akumulatora koji je krepao nakon 2 godine i zbog kojega mi se usred alpa ugasio servo, do toga da je auspuh na sredini auta pukao po pola iz čista mira da smo se skoro podavili u autu, stalno neki senzor jebe po tavanu pa dve god za redom kad sam se vraćao s mora sam zavrsio u safe modu i limpao do ZG-a i tak slično.
Danas sam kapario Formentora VZ5, pa ćemo vidjet kak će se to čudo ponašat....motor je apsolutna brutala, auto ide ko kuga...očekujem 18+ litara u gradu, velki smajl na faci i rupu u novčaniku 
|
Baš ti hvala što si mi iskustva sa svojom Insigniom pričao doslovce dan prije nego sam morao sa službenom otići na put do Poreča i nazad. Cijelim putem sam gledao da se neka lampica ne upali ili ne proizvede neki sumnjivi zvuk.
A što se tiće Formentora, viidim da nisi prebolio onu svoju Cupru. 
|
|
|