Imam ti ja bolje još
Igrom slučaja sam izgubio svoju kuku za šlepanje, i reko idem naručit novu, ne može bit preko 20€ za šaraf s očicom.
Naručio na kraju s ebaya s nekog otpada, s poštarinom 21€.
Citiraj:
Autor vga killer
Apsolutno si u krivu.
Moja je bila 4 god stara kad sam ju prodao, 60k km i pod garancijom, servisirano i češće nego je trebalo jer kolko god da km napravio, ulje i filtere će dobit jednom godisnje.
Da mi je ovaj iz Opela htio sam prodat svoju GSI, uzeo bi ju opet jer je meni auto brutalan, ali da sam imao svako malo nekakva sranja s njom....bome jesam.
Od akumulatora koji je krepao nakon 2 godine i zbog kojega mi se usred alpa ugasio servo, do toga da je auspuh na sredini auta pukao po pola iz čista mira da smo se skoro podavili u autu, stalno neki senzor jebe po tavanu pa dve god za redom kad sam se vraćao s mora sam zavrsio u safe modu i limpao do ZG-a i tak slično.
Danas sam kapario Formentora VZ5, pa ćemo vidjet kak će se to čudo ponašat....motor je apsolutna brutala, auto ide ko kuga...očekujem 18+ litara u gradu, velki smajl na faci i rupu u novčaniku 
|
Nice, nek te dugo služi. Mi smo je vozili 2 tjedna, fakat ide ko kuga, a u cupra modu ti treba tableta za glavu ako se misliš vozit dulje od 20 minuta

Razočarala me samo "plastika", pogotovo iza, oplate vrata su ko u mom starom ćelavom Golfu iz 2004.