View Single Post
Staro 24.12.2025., 11:08   #32489
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Znas sta, i mene to zivcira, pogotovo snape i te abnormalne ludosti koje izvodi LGBTQ gdje baš ali baš forsiraju na silu, ali grcka mitologija je malo cudnija i malo ne definiranija, ima svakavih zapisa iz tog doba, npr rođenje atene iz zeusovog čela, vid zeusa tu i vidi cile ekipe tu:

Zapisi/artovi gdje su oni bijeli ko sir su uglavnom iz 15+ stoljeća gdje su nekada obojani grcki kipovi izbledjeli i ostali samo na bijelom kamenu a i europski ego je tu radio. Stari mi je bio profesor povijesti umjetnosti, pa nesto malo znam na tu temu. A sta se tice LGB dijela, khm povijesno točno bi bilo da ima istospolnih odnosa, pogotovo ahileja, koji je bio porpilicno prisan sa Patroklom, ali nigdje nije specifično definirano da su bili ljubavnici samo je u Ilijadi rečeno da je bio "nježan" prema njemu a grub prema ostalima, tako da će i taj dio trebati gledati iz prave povijesne perspektive, bez obzira na "naše" mišljenje.

Što se tiče Nolana, siguran sam da je platio ljude da istrazuju i fact checkaju, a jos vise sam siguran da je on jedan od rijetkih koji moze rec NE i napravit film tocno kako je on zamislio i želi, bez da se iko ima pravo uplitat. Neznam jeli jos ko ima toliku moc osim ako je indi. Ali nadam se da ce bit povjesno točan(tj true to homer) koliko može bit

Bas sam komentirao sa prijateljem kojeg isto vrlo vrlo živcira forsiranje, ali ima stvari gjdje to jednostavno paše npr GoT, a negdi su usrali sa forsiranjem npr Foundation

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 24.12.2025. u 11:46.
OuttaControl je offline   Reply With Quote