Citiraj:
Autor Miki9
Ovo je bila fora iz 80ih, najvjerojatnije urbana legenda ili nekakva zajebancija koju je netko možda 1-2 napravio,
90ih nema šanse da bi oni udarnu minutažu programa tad vrlo popularnog radija koristili za C64 kazetne pizdarije.
|
E gle možda sam zeznuo radio, možda nije 101 nego neki drugi, ali ni taj radio kao i 101 ne postoji danas...
Zapravo htio sam reći da je to išlo u periodu dnevnika dok nitko tehnički nije slušao radio nego je dnevnik u to vrijeme bio udarni termin za TV i sve se gasilo da se čuje šta će se reći na TV-u.
Uglavnom samo sam htio reći da se i to radilo a tehnički danas bi to bio prekršaj ajme meni.
Citiraj:
Autor Miki9
Ak je časopis na popisu da je u katalogu, ima svoju signaturu, to možeš naručit iz zatvorenog spremišta i to ti moraju dat, (napiše se na papirić signatura i tvoji podaci i koja godišta želiš, i to se onda čeka tipa pol sata da ga oni nađu, onak u nekim u kartonskim košuljicama drže po godištima)
ali naravno samo za rad u čitaonici časopisa, ne da bi nosio doma i skenirao.
https://katalog.nsk.hr/discovery/ful...ingua&offset=0
Oni tam u toj sobi doduše imaju neki skener profi, fotografskog tipa, al to daju valjda kad neki kvaziznanstvenici trebaju par stranica, neznam dal bi dali da 50x to se radi.
Ja sam tam par puta neke časopise iz 90ih vrtio, al nisam tolko puno bio da bi se skompao s ekipom za neke favors, makar mi zgledaju susretljivi i vredu ti likovi, nema te odjebaus ženske.
|
E vidiš znači ipak imaju, ali mora se potražiti tj. netko mora fizički nešto napraviti da bi mi recimo donio taj časopis na uvid (naravno jasno da ne može posudba i da nedaju skeniranje jer se time kida časopis). Međutim, mene sada živo zanima broj sa crvenom naslovnicom gdje je Mafija, tj. famozni broj koji tehnički nije izašao na kioske nego samo pretplatnicima. Taj sken bi bio zlata vrijedan.
Nadam se da ću uskoro opet za Zg i definitivno idem opet tamo i pokazat ću im link da postoji ako dobijem odjeb.