Citiraj:
Autor Mario92
A tak se isto i za Corollu more reći heh
a ovo da nema konkurencije - pa zapravo i je istina, šteta kaj je Type R kod nas prepreprepreprepreprepreskup
|
Meni je zadnjih x verzija Type R odvratno izgledom, a neki su posebno odvratni (onaj model oko 2018. s tri auspuha). Drago mi je vidjeti da je 2025 model nešto ipak uglađeniji izgledom.
Govorim o mom ukusu, svatko zna za sebe
Citiraj:
Autor Wolverine
Od ovih Safet Fičura jedino upozorenje mrtvog kuta i 360 kameru izdvajam kao nekaj korisno. Sve ovo ostalo mi je nepotrebno i iritantno u vožnji. Svi ti lejn asisti, autonomna kočenja, prepoznavanja znakova i slične pizdarije gasim odma (što se da zgasit) ako sjednem u auto kaj to ima.
|
Ja nemam problema ni s jednim safety featureom. Imao sam prije golog golog golfa, i mislio sam da mi ništa ne treba. Sada kad ih imam, rado ih koristim a i spasilo me par puta, vjerojatno bi imao zdrobljen cijeli zadnji kraj da nije bilo safety featurea. I kamera mi dobro dođe, i lane/front asist + adaptivni, grijanja sjedala. Žao mi je samo što mi škodilak nema zimski paket, tj. grijanje prednje šajebe. Je, piri toplo gotovo instant, ali nije to kao kad su grijači unutra. To je savršenstvo za zimske dane za nas peasante kojima auti stoje vani.