Citiraj:
Autor xlr
Vjerojatno ima klapnu pa je mozes zatvoriti ako ne zelis da ti susjedi svako jutro ili vecer j.m. i proklinju prdekavog gti-ja
Moj susjed je imao hibrida 911. Svako jutro u 6:45 je bila grmljavina i hebanje keve osim ako bi se ustao na pravu nogu pa ga izbacio iz sport moda i krenuo na struju. Svi smo ga voljeli!
|
Nije.
Ovo na Golfu se zove "Soundaktor" iliti puštam ti fejk zvukove motora na zvučnike. Pa možeš podesiti od minimalno do maksimalno.
Kak veli tomek ranije, GTI je pun dječjih gluposti, pa je i to jedna od tih. Srećom, to možeš smanjiti. Ono što ne možeš smanjiti je da auto zaturira kod paljenja, tak da se svi na parkingu okreću i gledaju tko je ovaj debil. Posebno je iritantno kod podzemnih garaža.
Touch kontrole na volanu su isto genijalan feature...brdo puta sam slučajno promijenio nešto ili aktivirao grijanje volana samo slučajnim prelaskom dlana preko volana
Ciljana publika za taj auto je ona ekipa s popcorn mapama koji pate na to da ih ljudi primijete. Cirkus.
Grijanje volana i guzice sam upalio dosad dvaput. Snimao sam nekakvu napuštenu kuću, vani 5 stupnjeva i vjetar. Ušao u auto i upalio to na 15 minuta da dođem k sebi. Ne vidim u kojoj drugoj situaciji bi mi trebalo jer je auto garažiran i uvijek na 15-20 stupnjeva.