Citiraj:
Autor John Creasy
btw, nije za pohvalit se, ali 11g sam pušio oko 150gr zelenila mjesečno.. ima 8mj da sam stao u potpunosti.. učinilo je nešto na mene ali i fali mi.... dobar sam, za razliku od mmogih nažalost koje je iskrenilo skroz, ali nije za pohvalit se.. tako je kako je.. ostatak života provodim sam sa sobom.. sve nekretnine i sve što sam stekao u 35g sam stekao sam.. razumijem Bareta, takav je kakav je, dao nam je nešto kvalitetno a šta je on sa životom radio nije naša stvar da se prepiremo..
|
ako ti je kakva utjeha, od 13te do 45te svakodnevno pušio travu u ogromnim količinama. Prvi bi bio ujutro uz kavu. U karijeri sam, kako bi Rambo rekao, popušio pet stogova. Prestao prije 6 godina (nikad ne reci nikad) jer me počeo tlak zajebavati kad zapalim. Mogao sam pušiti samo kad popijem ali neću zbog trave alkoholičar postati. U ovih 6 godina zapalio par puta u biranom društvu i atmosferi.
Mnogi kad prestanu bude im žao što su ikad počeli. Meni definitivno ne. Koliko sam samo ženskih okrenuo na travarsku spiku.
Bilo je usput i svega drugoga, doslovno svega osim metha, ali nikad toliko da bi razmišljao o tome.
Danas sam što bi se reklo "ugledan član društva", posao, žena djeca... da me ne zeza tlak još bi pušio travu. A upravo me muzika dovela u te vode. Kad s 13 počneš slušati Barretta (ne ovog našeg Bareta) ni ne čudi što si sa 18 ko narkomanska enciklopedija.