Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.12.2025., 17:05   #85528
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Haha. Ćaći smo nedavno uzeli Tiguana R Line iz 2020. Osoba koja je ga vozila, prvi vlasnik, stvarno je držala do njega i svaka mu čast, samo za rezervnu gumu je dao 1400€. . Ali skroz zanimljivo mi je šta je taj prvi vlasnik odabrao od opreme: recimo Matrix svitla, HUD, virtual cockpit, panorama, acc, lane assist, i ... wait for it... manualna klima. Mislim je, sto ljudi sto ćudi, ali brate mili odradio sam 250km dionicu nedavno s njime i bar deset puta sam morao namještat temperaturu i pritom skoro nikako bio zadovoljan njome. Ne mora klima imati 3-4 zone ali ovo je van pameti...

A inače, familija smo koja nekako preferira Audije za primarna vozila a kako je ovo ista grupacija VAG, stvarno mi je iznađujuće koliko debilno VW riješi neke stvari tipa paljenje tempomata i lane assista. Isto im je i na kombi vozilima tipa MAN i Crafter, u par centimetara kvadratnih na volanu sam Tiguanu izbrojao 9 tipki, i ne, nije dovoljno jednu od tih tipki pritisnuti za nešto aktivirati, uvijek neka kombinacija njih više...
goran1985 je offline   Reply With Quote