Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.12.2025., 13:07   #85523
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ma nisam ima neke pretjerane želje niti sam neka picajzla, auto je dobar ali nisam očekiva da će "premium" biti tako ogoljen.

Anyway, malo sam istraživao i čini se da se sve te funkcije mogu dobiti zamjenom volana za neki multifuncion model + nadogradnja multimedije s nečim modernijim pa bi u tom slučaju moga čak i ostaviti auto.

Čekaj, jesam ja negdje fulao ili nije bilo ni rečeno, po kojoj cijeni si ga dobio?

Daj neku sliku unutrašnjosti, stanja izvana. retrofit volana je jednostavan i volani su široko dostupni, ne znam jel trebaš kakvu zavojnicu ili možda modul. MMI i bluetooth su već malo skuplja stvar, osim ako radiš DIY i nađeš dijelove koji ti trebaju jeftino na otpadu ili Njuški.

Stripper spec "premium" je zeznuta stvar, plaćaš "premium" samo radi imena, a auto je opremljen da bi bio čim jeftiniji.
NPC auti kao Ford koji spominješ ili AMDov Opel moraju dati što više za što manje cijene inače ga nitko ne bi kupio kad bi bio I skup I nimalo opremljen.

Ovo kaj pričate za prostor u BMWu, ptice na grani već znaju to za BMW i zašto je to tako. To su maltene front-mid engine auti s uzdužnim motorima, getriba dolazi do pola auta, tunel je širok i visok. Ja bi svakako radije to nego poprečni motor kakav imaju zadnje generacije serije 1 i njegovih izroda