View Single Post
Staro 18.12.2025., 18:53   #506
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo upogonio sam svoju i ajd fino je brža u CP 2077 na nekim mojim postavkama, ali ovo je baš usporedba 1:1 sa 3060 Ti koja je UV + VRAM OC od 1ghz.
Zanimljivo mi je i koliko je zapravo low FPS dobar na 3060Ti u odnosu na average i max. IMHO radeonka je low trebala imati još veći. Nemam niš drugo sa benchom na kompu pa je to to od usporedbi. Rekao bih da je ovo osjetno poboljšanje, na svu sreću sam uzeo i ovo X3D govance za 150€ jer je očito taman za 9070.

Prvo me na 3060Ti posrao odličan sammy vram, a i na radeonu dobio isto sammy koji je navodno hladniji i po 10 stupnjeva od hynixa.

Taman mi je stala u moju prastaru hižicu sa prastarim napajanjem i nijedno nema šanse da još mijenjam jer su mi odlični :

E da, kod promijene sam prvo uklonio sa uninstalr-om AMD chipset drivere, MSI AF, Palit thundermaster (bloat za gašenje LEDica) i DDU nV drivere. Restart, prvo AMD chipset, restart, AMD driveri i evo čini mi se da nema nikakvih problema i da sve radi kako treba, moram još telku probat. Eh da, upalio i rebar u BIOSu koji je na nV neupotrebljiv.

A ovaj uninsstalr mi je nedavno postao omiljeni deinstaler. Spor je i traži uvijek restart, ali bome briše valjda svaki trag onog što miče, baš dobar SW. Nadam se i da je siguran jer ga čini mi se razvija random pojedinac u svoje slobodno vrijeme.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 18.12.2025. u 19:24.
Disco je offline   Reply With Quote