Citiraj:
Autor Tachikoma
Pozdrav, koji brojevi fale (ne samo na stranici mercep, nego i kod vas koji ih skenirate) da njih počnem skenirati? Čisto da se uskladimo i da ne skeniramo isti broj...
|
Pogledaj post 790 na stranici prethodnoj, plus moram ja vidjet kaj od tih imam, par između brojeva znam da sam uočio u svom popisu doma.
Samo da objavim puku, kolega je skenirao
broj 79, tak da i to dolazi ovdje uskoro !
@Trekkie
Nfs 3 Hot Pursuit je izašao negdje krajem ljeta 1998. postoji recenzija u Hackeru iz rujna, onom "tranzicijskom", kad su prešli na najuspješniji format tiska. Znam da je legendaran al nešto sitno sam ga igrao, jer sam tek dobio ps1 kasnije, i zapravo najviše igrao nfs4 koji je izašao na proljeće 1999. a rijetko sam imao praksu da kupujem igre izašle prije dobitka konzole, jer svaki mjesec je bil toliki niz hitova i fora igara da tko će stare nabavljat, makar sam recimo klasike ala Resident Evil 2 imao.
Sam "Božićni" Hacker je bio, to sam već pričao, najbolji pokazatelj gladi tržišta za informacijama oko igara plus kotiranju časopisa koji si je to mogao dopustit, pri čemu su maknuli eksperimente ala Hacker Plus koji su više bili ko brošure nego full fledged broj.
Danas je to isto trivijalno i općerazumljivo, no u ono doba uz časopis za 30kn dobit i demo disc s pregršt igara je bilo popriličan
deal, pogotovo jer si tu mogao i neke li-la igre isprobat prije nabavke od "gusara".
Postoji li neki okvirni konsenzus koja su najlegendarnija izdanja demo disca iz tog doba ?