Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.12.2025., 14:35   #85377
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Nekima lakse kupit suv nego ulozit vremena u tijelo i zdravlje, cast iznimkama sa vecim problemima. Smijesne price generalno, sta ce onda bit u 50ima i 60ima jebote, nigdi sa kauca ako rimac ne plasira teleportaciju do tada?
Vidi, meni se SUV kao koncept svidja. Sad da li to ima veze sa ulaganjem u zdravlje i tijelo bi se moglo polemizirati do crvenih krvnih zrnaca. Evo ja recimo za sebe znam da treniram redovnije, krecem se vise i hranim se zdravije i cistije od velike vecine koja tvrdi da im SUV ne treba jer su eto oni fit i zdravi. Cinjenica je da mi je 46 godina, da imam operiran prolaps diska i artrozu u oba koljena, te sjebana ramena jer eto ne ulazem vremena u tijelo i zdravlje nego samo ostavim zivot u teretani , pa se ugodnije osjecam kada u SUV-u vozim 1300km u komadu nego u limuzini ili karavanu.
Opet ponavljam, MENI se SUV kao koncept svidja i estetski i funkcionalno. Niti jednom nisam ustvrdio da se i tebi ili bilo kome drugom mora svidjati i da ga mora voziti, za razliku od vas koji tvrdite da nema do limuzine/karavana i da SUV-ove treba zakonom zabraniti ili u najmanju ruku oporezovati kao duhan pomjesan sa kokainom.
Vozite sto zelite, ali nemojte drugima nametati svoje preferencije.
WraGG je offline   Reply With Quote