Kada kazem normalno; Svaki je BF trazio godinu dana da se fixa. Na zalost, tako je bilo. To smo svi znali. I po izlasku nove BF igre, svi smo govorili: ovo je ok, bit ce dobra za godnu.
BC2 je imao update nakon kojeg nisi mogao vise pokrenuti igru. I dan danas ima bug, kada bacis bombu i brzo vratis na oruzje, imas prazne ruke. Ali fixanja tada su bila jaaako spora. BF3 se fixao svaka 3 mjeseca kada izlazi DLC. Kako sam govorio, radi konzola. BF4 je imao testne servere jer nisu mogli fixati kako oni hoce. Vec kad DLC izlazi pa onda testiraj sta valja i sta je sjebano. I sve se to tada lakse tolerisalo jer je Battlefield bio lider u tom vidu gaminga, grafike, zvuka itd.
Kako kazes, kada je BF4 trash izasao. Mi smo igrali BF3 dok se nije stabilizirao. Isto kada je BF3 izasao. Mislim da sam ga kako treba tek od slijedece godine igrao aktivno. Do tad smo bili na BC2 itd.
Meni nije problem da BF6 bude dobar za pola godine. Ali cemo na serverima biti samo ja i botovi. Danas su druga vremena. Ima vise alternativa, pristupacniej su igre. BF ne drzi vise paznju kao nekada.