View Single Post
Staro 19.03.2006., 18:57   #21
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Beren
Ja nikad nisam učio engleski, ali vjerujem da ga mnogo bolje govorim od mnogih koji su ga učili. U krajnju liniju, bio sam tjedan dana u Hannover/Dresdenu na engleskom i nitko mi se nije žalio da me ne razumije. Dakle...pretjeruješ, po običaju.
Ne, nego sam realan (po obicaju, da). Ja sam godinama ucio francuski, ali ga vec isti taj broj godina aktivno ne pricam niti pisem. No jako se lijepo sporazumijevam s francuskim veleposlanikom i ljudima iz francuskog kulturnog atasea. Vjerojatno bih vam, ovako, iz glave, mogao napisati i "conclusion" na francuskom, ali isto kao i ti, razumljiv samo hrvatu s mnogo jezicne redundancije.

Citiraj:
A smisao zaključka na engleskom je vrlo jednostavan - ljudi koji ne znaju hrvatski mogu dobiti brzu i kratku informaciju o nekom recenziranom hardveru + tvrtke koje daju hardver na testiranje direktno mogu također mogu vidjeti kako smo ocjenili njihov proizvod.
Super. Iako nevidim smisao (pogotovo u zadnjem tekstu), jos manje mi je jasno zasto to cinite bez poznavanja jezika. No dobro, your call. BTW, nije li netko od Eksperata u Engleskoj/Americi/?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote