Citiraj:
Autor Beren
Ja nikad nisam učio engleski, ali vjerujem da ga mnogo bolje govorim od mnogih koji su ga učili. U krajnju liniju, bio sam tjedan dana u Hannover/Dresdenu na engleskom i nitko mi se nije žalio da me ne razumije. Dakle...pretjeruješ, po običaju.
|
Ne, nego sam realan (po obicaju, da). Ja sam godinama ucio francuski, ali ga vec isti taj broj godina aktivno ne pricam niti pisem. No jako se lijepo sporazumijevam s francuskim veleposlanikom i ljudima iz francuskog kulturnog atasea. Vjerojatno bih vam, ovako, iz glave, mogao napisati i "conclusion" na francuskom, ali isto kao i ti, razumljiv samo hrvatu s mnogo jezicne redundancije.
Citiraj:
A smisao zaključka na engleskom je vrlo jednostavan - ljudi koji ne znaju hrvatski mogu dobiti brzu i kratku informaciju o nekom recenziranom hardveru + tvrtke koje daju hardver na testiranje direktno mogu također mogu vidjeti kako smo ocjenili njihov proizvod.
|
Super. Iako nevidim smisao (pogotovo u zadnjem tekstu), jos manje mi je jasno zasto to cinite bez poznavanja jezika. No dobro, your call. BTW, nije li netko od Eksperata u Engleskoj/Americi/
?