View Single Post
Staro 01.12.2025., 23:28   #802
struga987
Registered User
Moj komp

struga987's Avatar

Datum registracije: Dec 2023
Post Hacker br. 93

Evo nam srpanjskog broja iz 2003.g

Za početak naslovnica, u prvom planu neka opaka aždaja, i tko bi rekao da je to najava nove Star Wars igre točnije Jedi Knight 3 Jedi Academy a koja je glavna najava broja.

U ovome broju spominju se i Sims 2, zatim legendarni Call of Duty, a tu su i Silent Hill 3, Prince of Persia, spominje se i Halo za PC...

Tu imamo recenziju za Wolfeinstein: Enemy Terotory, multiplayer koji je bio besplatan, međutim ja tada još nisam imao internet tj. ADSL tako da nisam ovo nikada igrao, a siguran sam da je bilo zabavno.

Imamo i recenziju za Collin McRae Rally 3 koji sam u split screenu tjerao sa frendom, ali i jednu zanimljivu igru The Hulk, za koju mislim sada probati odigrati čisto iz fore, ali imamo i koljačinu u doslovnom smislu Bloodryne.

Od hardwarea tu imamo zvučnike Boyin Surround 5.1 a koje sam tada ozbiljno razmatrao kupiti, kao i neki Yamahin receiver i to sve pospajati.
Tu još imamo i neki vodič za nadogradnju PC-a i više manje to je to, uz pokoju sitnicu

Također i ovaj broj dolazi u A3 formatu, kompresiranom obliku od 100 i kusur MB. U svakom slučaju uživajte!

LINK:
https://drive.google.com/file/d/1h7q...ew?usp=sharing
struga987 je offline   Reply With Quote