@Exy > reinstall i bok, OS ce pokupiti licencu.
@Bubba - ajd dosta vise. Dobro znas da smartphone i desktop nije isto i da nemozes smartphone princip rada primjenjivati na deskop, bez obzira o kojem OS-u se radi. Drugo - ovdje pricamo o Desktopu dakle pusti ti to sto je Linux uspio svugdje osim na Desktopu. Na Desktopu nije i ono sto je mkey mislio reci je nesto sto vecina starijih Linux korisnika vidi a to je zaglupljivanje OS-a u svrhu prakticne upotrebe za "normalne korisnike". I trece - MS Office nije za sve killer app koji drzi korisnike prikovane za MS platformu. Znas i sam da je tu puno vise faktora u igri ukljucujuci i podrsku za hardware a toga nece biti dok vise korisnika ne prihvati Linux platformu za po doma. A dok se navedeno ne rijesi Linux ce ostati OS za cudake kao sto sam ja. I cetvrto...Fedora (je i dalje Linux OS) je recimo jedan od primjera "zaglupljivanja" na koji ciljam ( i u mnogocemu predvodnik)...imas OS iza kojeg ne stoji samo Community i za cudo stvari tipa fraktalno skaliranje radi. Ali po svemu je moderan Linux distro pun automatiziranih cuda koje Linux korisnici prije 20 godina nebi mogli ni sanjati (neki od njih idu vilama i bakljama na moderna rijesenja al necemo ovdje o tome). Dakle - za DESKTOP - i Linux i Windows 11 su trenutno - sranje. Jedan zbog lose podrske a drugi zbog pohlepe. I do smo sad? Moglo bi se reci da su u danasnje vrijeme mozda cak mobilne platforme za vecinu korisnika bitniji faktor u cijeloj toj prici al njima je svima tak svejedno tko sve i na koji nacin ih spijunira i kakva je kvaliteta softwera...
P.S.- interesantno kako nitko ne spominje u cijeloj ovoj prici Apple kamp koji ima vise Desktop korisnika od Linux ekipe.